Sous-vide fra Zwilling

Sous-vide tilberedning er virkelig let med ZWILLING ENFINIGY Sous-vide staven i hvid. Sous-vide tilberedning eller vakuum tilberedning er traditionelt tilberedning af kød eller fisk, men også grøntsager eller frugt kan tilberedes på denne måde. Alt er sikkert pakket i en vakuumpose. Den ideelle tilberedningstemperatur for den respektive madvare opretholdes over hele tilberedningsperioden, hvilket muliggør særlig skånsom og jævn tilberedning. Den kompakte og praktiske ZWILLING ENFINIGY Sous-vide stav tager ikke kun kontrol over vandtemperaturen og tilberedningstiden, men er også let at bruge: Den ønskede temperatur og tilberedningstid indstilles ganske enkelt på LED-touch-displayet. Takket være de små temperaturtrin på 0,5°C og en nøjagtighed på +/- 0,1°C- 0,2°C mellem 40- 70°C kan du indstille den hvide Sous-vide staven ekstremt præcist. Mens du koncentrerer dig om andre opgaver i køkkenet, holder timerfunktionen øje med tilberedningstiden. Efter denne tid er gået, giver staven et akustisk signal og stopper automatisk.

Varenummer (SKU): ZWI-1009634 Kategori:

Vi har gjort det nemt at vælge den perfekte julegave til jeres ansatte

Med et gavebevis fra valgshop.dk vælger jeres medarbejdere nemlig selv hvilken gave de ønsker, blandt vores flotte gaveudvalg med noget for enhver smag. I skal blot vælge det gavebudget der passer jer, og så sikrer vi et udvalg på 20-24 gaver som jeres ansatte  vælger imellem.

Scroll til toppen