Vilkår og betingelser

Herunder finder du Salgs- og leveringsbetingelser samt information omkring Privatlivspolitik & databeskyttelse.

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Valgshop / Profil Reklamegaver. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Valgshop / Profil Reklamegaver

Der tages forbehold for force majeure, slåfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer samt leverandørsvigt.

På Valgshop indsamler vi oplysninger om alle vores besøgende online. Dette gør vi for at kunne tilpasse og forbedre vores indhold og derved give dig den bedste mulige brugeroplevelse. Som kunde hos Valgshop / Profil Reklamegaver er du omfattet af EU’s persondataforordning, som har til formål at beskytte dig og data som indsamles om dig og din online adfærd. Herunder kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan vi behandler disse.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Valgshop / Profil Reklamegaver.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler:

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi indhenter oplysninger som:
Firmanavn, Navn, e-mailadresse, leveringsadresse, telefonnummer og IP-adresse.

Vi (Valgshop / Profil Reklamegaver) indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
  • Konkurrencer, events og lign.

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse.

Oplysningerne bruges desuden også til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Henvendelser i forbindelse med persondataloven kan du rette til profil@profil-reklame.dk

Opdager du en fejl eller mangel på produktet, har du ret til at reklamerer inden for 2 år efter at du har modtaget produktet. Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Kontakt venligst vores os på profil@profil-reklame.dk og så hjælper vi dig videre med reklamationen.
Send os venligst en e-mail med et billede af hele produktet og et billede af fejlen.
Vi skal også have dit ordrenummer og en beskrivelse af, hvad fejlen indebærer.

Vær venligst opmærksom på, at der ydes ikke reklamation på fejl på produkter, hvor fejlen er opstået som følge af normal slitage, ukorrekt håndtering af produktet, eksempelvis ukorrekt vask og/eller iblødsætning eller flænger, huller og andre skader forårsaget af eksterne objekter.

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller bærer præg af andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet men med forbehold for eventuelle skader på indhold. Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du mener ikke lever op til det bestilte.

Hvis du afviser en vare, så kontakt altid Valgshop / Profil Reklamegaver på telefon 4813 1380 og informer om, at du har afvist varen. Hvis emballagen er intakt, men du alligevel finder varen beskadiget eller defekt efter udpakning, skal du anmelde det til Valgshop / Profil Reklamegaver på telefon 4813 1380. Af bevismæssige årsager bør du kontakte os pr. telefon eller e-mail straks efter modtagelse. Uanset om der er tale om synlige eller ikke-synlige skader, bør du kontakte Valgshop / Profil Reklamegaver der hjælper dig med at løse problemet.

Fragtpriserne er inkl. transportforsikring.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille fil som bliver lagret på din computer, tablet eller smartphone, hver gang du besøger en ny hjemmeside. De har til formål at genkende dig, når du besøger vores side, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies er meget almindelige og næsten alle hjemmesider anvender disse, de kan ikke indeholde skadelige koder såsom virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vores website indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook
  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Google Remarketing
  • Facebook Analytics

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger, hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi kan yderligere forsikre dig om at dine oplysninger ikke vil blive brugt af eller solgt til en udefrakommende tredjepart.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

  • GLS / PostNord – så din ordre kan blive leveret
  • Refica / refica.dk – vores webshopudvikler

Alle persondata som du oplyser på shoppen vil blive fortroligt og sikkert opbevaret hos UnoEuro som står for hosting af shoppen.

​​​​​​- Mailchimp – Her sender vi vores nyhedsbreve igennem. Alle data som opbevares hos Mailchimp, vil blive slettet permanent såfremt du afmelder dig nyhedsbrevet.

Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som kunde, øvrig brug af services eller foretager et køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Hvad er dine rettigheder?

Som den registrerede har du en række rettigheder. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse profil@profil-reklame.dk

Mange spændende gaver

Vi tilføjer løbende nye spændende gaver i valgshoppen, så du har mere at vælge imellem.

Scroll til toppen